Η Planet Security Πιστοποιήθηκε ως επίσημος CADDX Σταθμός!

Η Planet Security Πιστοποιήθηκε ως επίσημος CADDX Σταθμός! Γενικά 25 Feb, 2021

Η Planet Security έλαβε τα απαραίτητα πιστοποιητικά και από σήμερα γίνεται επίσημος κεντρικός σταθμός CADDX πανελλαδικά!

To Κ.Λ.Σ.Σ. της Planet Security πιστοποιήθηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο και εισαγωγέα της CADDX-UTC/CARRIER στην Ελλάδα, την G.I. Security S.A. Έτσι, στην εφαρμογή cloud των συστημάτων CADDX, και συγκεκριμένα εκεί που αναφέρονται τα Κέντρα Λήψης, αναφέρεται πλέον και το όνομα της Planet Security, κάτι που επιτρέπει την άμεση σύνδεση του εξοπλισμού του τελικού πελάτη στο Κ.Λ.Σ.Σ. της εταιρίας.

Το UltraSync Cloud, η νέα λύση της CADDX που απευθύνεται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων συναγερμού,  επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο, τη διαχείριση του συναγερμού και τη διάγνωση της κατάστασης των περιφερειακών, σε πραγματικό χρόνο.   

Το UltraSync Cloud παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τον προγραμματισμό, την αναβάθμιση και τη συντήρηση του συστήματος συναγερμού, παρέχει αξιόπιστη και  ασφαλή σύνδεση Grade 3, όπως και VPN συνδεσιμότητα.

Επιπρόσθετα μέσω της δωρεάν εφαρμογής της CADDX, “Ultra Sync+”, οι πελάτες θα έχουν το πλήρη έλεγχο του συστήματος συναγερμού. Θα μπορούν να οπλίσουν/αφοπλίσουν το σύστημα συναγερμού τους, να προβάλλουν συμβάντα και αναφορές συναγερμών απευθείας στην οθόνη του κινητού τους!

 

Για οποιοδήποτε νέα προσθήκη θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε επίσημα.


Αναζήτηση στα Νέα

Κατηγορίες