Υπηρεσία ελέγχου GlobalSim

Υπηρεσία ελέγχου GlobalSim

Μετατρέψτε οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού σε ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας με την υπηρεσία M2M GLOBAL SIM GPRS της Planet Security

Η αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας σας με το κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά σας και για την ασφάλεια της περιουσία σας.

Με την αλλαγή παρόχου καθώς και με την μετατροπή της γραμμής σας σε VOIP για χαμηλότερο πακέτο χρεώσεων τηλεφωνίας χάνεται η σύνδεση με τον κεντρικό σταθμό παροδικά ή και μόνιμα.

Η Planet Security σας προσφέρει την λύση στο πρόβλημα αυτό με την νέα μας υπηρεσία M2M GLOBAL SIM GPRS. Η τεχνολογία GPRS (GENERAL PACKET RADIO SRVICE) χρησιμοποιείται μέσω των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας για μεταφορά φωνής-εικόνας-δεδομένων.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να συνδεθεί η UNIVERSAL συσκευή GPRS DTMF EMULATOR της Planet Security με ενσωματωμένη GLOBAL SIM για επικοινωνίες M2M (Machine 2 Machine) και να αρχίσετε να απολαμβάνετε με χαμηλό κόστος την ασφάλεια που σας παρέχει η αδιάλειπτη επικοινωνία του συναγερμού σας με το κέντρο λήψεως σημάτων.

Η επικοινωνία με αυτό τον τρόπο ελέγχεται κάθε 20" και σε περίπτωση συμβάντος η ενημέρωση του κέντρου λήψεως σημάτων γίνεται σε χρόνο 5".

Η UNIVERSAL συσκευή της Planet Security μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας όσο παλαιάς τεχνολογίας και αν είναι και με αυτό τον τρόπο το μετατρέπει σε high end σύστημα ασφαλείας (αρκεί να έχει πρωτόκολλο επικοινωνίας CID FORMAT)

planet security machine 2 machine