ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ M2M GLOBAL SIM

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ M2M GLOBAL SIM Γενικά 09 Feb, 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητέ φίλε Συνδρομητή,

Η επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με το κέντρο λήψης σημάτων βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα επίγεια τηλεφωνικά δίκτυα και δυστυχώς αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα της ασφάλειας. Με τις συνεχείς μετακινήσεις πελατών από πάροχο σε πάροχο και την παράλληλη λειτουργία internet στις γραμμές, συχνά υπάρχουν θέματα δυσλειτουργίας, ενώ ο κίνδυνος δολιοφθοράς είναι αυξημένος αφού οι γραμμές είναι συνήθως εκτεθειμένες. Τα GSM με κάρτα SIM ομιλίας, που είναι συσκευές περασμένης τεχνολογίας, αντιμετώπισαν σε ένα βαθμό το πρόβλημα αλλά δεν το έλυσαν οριστικά. Η αδιάλειπτη επικοινωνία ήταν ανέκαθεν ζωτικής σημασίας για τα συστήματα ασφαλείας αλλά σήμερα γίνετε πλέον επιτακτική ανάγκη αφού το τοπίο στις σταθερές επίγειες τηλεφωνικές γραμμές αλλάζει ριζικά.

Πρόσφατα ο ΟΤΕ ξεκίνησε την αλλαγή των γραμμών του σε τεχνολογία VOIP και ανακοίνωσε ότι έως το τέλος του 2016 η μετάβαση θα έχει ολοκληρωθεί σε όλη την Ελλάδα. Αυτό απλά σημαίνει ότι η επικοινωνία DTMF, την οποία χρησιμοποιεί και το σύστημα ασφαλείας για να στείλει τα σήματα στον κεντρικό σταθμό, εξαρτάται πλήρως από την συσκευή router. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, βλάβης της συσκευής ή ακόμη κι αν θελήσουμε εμείς οι ίδιοι να κλείσουμε το router, θα διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή. Είναι προφανές ότι το ευαίσθητο κομμάτι της επικοινωνίας γίνετε πιο ευάλωτο από ποτέ.

Η PLANET SECURITY πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό ασφάλειας με την τεχνολογία Machine to Machine (Μ2Μ) GLOBAL SIM GPRS.

Ως Μ2Μ ορίζουμε την επικοινωνία μεταξύ μηχανών/συσκευών, που έχουν δυνατότητα μετάδοσης πληροφοριών και κεντρικών εφαρμογών ελέγχου ή παροχής υπηρεσιών, χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας αποτελεί τον πλέον σύγχρονο και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με το κέντρο λήψης σημάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται ευρέως στον τραπεζικό κλάδο όπου οι ανάγκες ασφάλειας είναι στο μέγιστο βαθμό. To GLOBAL SIM GPRS αποτελείται από μια συσκευή GPRS που εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μία κάρτα DATA SIM GLOBAL. Η κάρτα αυτή έχει την μοναδική δυνατότητα να χρησιμοποιεί και τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας (VODAFONE, CQSMOTE, WIND). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η επικοινωνία του συστήματος με το κέντρο λήψης σημάτων δεν «KOBETAI» ποτέ. Επίσης δίνει την δυνατότητα στο σύστημα να είναι μονίμως online με το κέντρο, αφού στέλνει «τεστ» καλής λειτουργίας κάθε 3'.

Επίσης, με την εγκατάσταση του GLOBAL SIM GPRS, αποδεσμεύεται πλήρως το σύστημα ασφαλείας από τις επίγειες τηλεφωνικές γραμμές, με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα κάποιος να καταργήσει το σταθερό τηλέφωνο, αν δεν το χρησιμοποιεί, εξοικονομώντας χρήματα από τα πάγια της τηλεφωνικής γραμμής.

Η PLANET SECURITY σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε αυτή την μοναδική τεχνολογία και να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια του συστήματός σας.

Για κάθε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

24ωρο τηλέφωνο επικοινωνίας 2102841680

 


Αναζήτηση στα Νέα

Κατηγορίες